Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Самсонюк І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Самсонюк І. М. Ультраструктурна характеристика печінки щурів третього покоління за впливу генетично модифікованої та традиційної сої [Електронний ресурс] / І. М. Самсонюк, Г. І. Коцюмбас // Біологія тварин. - 2014. - Т. 16, № 2. - С. 93-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2014_16_2_14
| 2. |
Самсонюк І. М. Структурно-функціональний стан шлунково-кишкового тракту щурів першого покоління за згодовування генетично модифікованої та традиційної сої [Електронний ресурс] / І. М. Самсонюк // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2013. - Вип. 14, № 3-4. - С. 238-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2013_14_3-4_46 Генетично модифіковані продукти розповсюджуються по всьому світу надзвичайно швидкими темпами. Тому вивчення їх впливу на організм є актуальним на сьогоднішній день. Наведено результати гістологічних, гістохімічних, морфометричних досліджень стінки шлунку та дванадцятипалої кишки щурів першого покоління, яким згодовували традиційну та генетично модифіковану сою. Проведено порівняльну характеристику дослідних груп із контролем. Виявлено відмінність між першою дослідною групою, що споживала генетично модифіковану сою, другою дослідною групою, і контролем. Виявлені зміни вказують на можливий вплив залишків гербіциду у рослині, що підтверджують літературні джерела.
| 3. |
Коцюмбас Г. І. Гематологічні та біохімічні показники сироватки крові щурів першого покоління, яким згодовували генномодифіковану сою [Електронний ресурс] / Г. І. Коцюмбас, Т. Р. Левицький, І. М. Самсонюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(1). - С. 156-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(1)__31
| 4. |
Самсонюк І. М. Активність трансаміназ і лужної фосфатази сироватки крові щурів трьох поколінь, яким згодовували генномодифіковану сою [Електронний ресурс] / І. М. Самсонюк, Ю. С. Стронський // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(2). - С. 279-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(2)__50
| 5. |
Коцюмбас Г. І. Генетично модифіковані організми та їх поширення у світі [Електронний ресурс] / Г. І. Коцюмбас, І. М. Самсонюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(1). - С. 182-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(1)__36
| 6. |
Коцюмбас Г. І. Відтворювальна здатність і структурно-функціональний стан матки щурів, які споживали корми з 20% вмістом ГМ-сої [Електронний ресурс] / Г. І. Коцюмбас, І. М. Самсонюк, М. І. Шкіль // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2017. - Т. 19, № 73. - С. 126-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2017_19_73_28
|
|
|