Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Самсонюк І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Самсонюк І. М. 
Ультраструктурна характеристика печінки щурів третього покоління за впливу генетично модифікованої та традиційної сої [Електронний ресурс] / І. М. Самсонюк, Г. І. Коцюмбас // Біологія тварин. - 2014. - Т. 16, № 2. - С. 93-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2014_16_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.182 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Самсонюк І. М. 
Структурно-функціональний стан шлунково-кишкового тракту щурів першого покоління за згодовування генетично модифікованої та традиційної сої [Електронний ресурс] / І. М. Самсонюк // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2013. - Вип. 14, № 3-4. - С. 238-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2013_14_3-4_46
Генетично модифіковані продукти розповсюджуються по всьому світу надзвичайно швидкими темпами. Тому вивчення їх впливу на організм є актуальним на сьогоднішній день. Наведено результати гістологічних, гістохімічних, морфометричних досліджень стінки шлунку та дванадцятипалої кишки щурів першого покоління, яким згодовували традиційну та генетично модифіковану сою. Проведено порівняльну характеристику дослідних груп із контролем. Виявлено відмінність між першою дослідною групою, що споживала генетично модифіковану сою, другою дослідною групою, і контролем. Виявлені зміни вказують на можливий вплив залишків гербіциду у рослині, що підтверджують літературні джерела.
Попередній перегляд:   Завантажити - 685.163 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Коцюмбас Г. І. 
Гематологічні та біохімічні показники сироватки крові щурів першого покоління, яким згодовували генномодифіковану сою [Електронний ресурс] / Г. І. Коцюмбас, Т. Р. Левицький, І. М. Самсонюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(1). - С. 156-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(1)__31
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.291 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Самсонюк І. М. 
Активність трансаміназ і лужної фосфатази сироватки крові щурів трьох поколінь, яким згодовували генномодифіковану сою [Електронний ресурс] / І. М. Самсонюк, Ю. С. Стронський // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(2). - С. 279-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(2)__50
Попередній перегляд:   Завантажити - 197.606 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Коцюмбас Г. І. 
Генетично модифіковані організми та їх поширення у світі [Електронний ресурс] / Г. І. Коцюмбас, І. М. Самсонюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(1). - С. 182-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(1)__36
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.31 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Коцюмбас Г. І. 
Відтворювальна здатність і структурно-функціональний стан матки щурів, які споживали корми з 20% вмістом ГМ-сої [Електронний ресурс] / Г. І. Коцюмбас, І. М. Самсонюк, М. І. Шкіль // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2017. - Т. 19, № 73. - С. 126-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2017_19_73_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 454.613 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського